TRANSFER VEKA! Zvezda će dobiti 15.000.000 za ŠTOPERA!?

„Može da ide samo ako ne uđemo u Ligu šampiona”, kaže Zvezdan Terzić

Na uspešnu sezonu je stavljena tačka. Crvena zvezda je osvojila duplu krunu, ali vreme slavlja je odavno prošlo. Traže se pojačanja, prave se finansijski planovi.

Ali slušajući reči Zvezdana Terzića Crvena zvezda ovog leta neće prodati najtraženijeg igrača Strahinju Erakovića.

Odnosno neće se razmatrati ponude do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nismo tvrdi u stavu da ga ne prodajemo. Zasad ne može da ide dok se ne završe kvalifikacije za Ligu šampiona. Očekujemo realan prihod između 12.000.000 i 15.000.000 evra. On nam je potreban, bonus je i sledeće godine. Mada nam dolaze dva perspektivna štopera Stefan Leković i Andrej Đurić. Sa njegovim odlaskom otvara se prostor za njih. Kada dobijemo konkretnu ponudu možda promenimo stav, zasad imamo mnogo interesovanja. Prelazni rok i vođenje kluba je živa stvar. Može sve da se promeni, pa onda da kažete kako sam rekao da ga nećemo prodavati. Šta ako nam dođe ponuda od 25.000.000 evra? Razmišljaćemo o svemu posle kvalifikacija“.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Ipak od nečega mora da se živi?

Moj san je da toliko napredujemo takmičarski da nam prihod od transfera nije potreban. To što Borusija proda Halanda za 100.000.000 evra , ne znači da od toga žive. Oni su odmah kupili tri igrača po 30.000.000. Šta će meni novac na računu ako sam drugi na tabeli, bez Evrope. Ako stalno prodaješ najbolje igrače, jedeš sopstvenu supstancu. Ulaziš u trku sa vremenom, da stalno tražiš bolje igrače nego što imaš. To je prosto nemoguće“.

Mozzartsport