POJAČANA PONUDA: Kinezi nude BRDO PARA, Ben bi mogao napustiti Crvenu zvezdu (FOTO)

Transferom Mirka Ivanića iz BATE Borisova, Crvena zvezda je stavila tačku na dovođenje novih igrača ove zime.

Spisak je sada zaključen, pa se na listi pojačanja srpskog šampiona ove zime nalaze: Nemanja Milunović, Erik Jirka, Miloš Vulić, Aleksa Vukanović, Milan Gajić, Mirko Ivanić i Dejan Vidić koji je poslat na pozajmicu u Zemun.

Međutim, prelazni rok još uvek traje u nekim zemljama, pogotovo u Kini (do kraja februara), pa još uvek ima prostora da neko od igrača iz aktuelnog Zvezdinog sastava narednih dana promeni sredinu.

Navijači se pribojavaju da bi dolaskom Ivanića možda Marko Marin mogao da dobije zeleno svetlo za odlazak, imajući u vidu nedavnu ponudu od pet miliona evra koju je Zvezda odbila, baš kao i onu od četiri miliona za El Fardu Bena.

Zvezdu su ove zime napustili Nenad Krstičić (500.000 evra), Nemanja Milić (150.000), Miloš Degenek (3.600.000), Slavoljub Srnić (600.000), kao i Nikola Stojiljković (Majorka), Dejan Meleg (Levadijakos, pozajmica), čeka se rasplet oko Brazilca Kafua na koga se više ne računa.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Prema nezvaničnim informacijama Zvezdi je ponuđeno 6.000.000 za Bena od strane kluba iz Kine kao i 5.000.000 od strane kluba iz Katra. Nisu poznata imena klubova.

Crvena zvezda je na teškom zadatku pred ovakvim brojkama a dolaskom Ivanića će se Zvezdinih startnih 11 promeniti. Da li je ovo vreme da Ben napusti Zvezdu? Videćemo do kraja februara!

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: