TRANSFER BOMBA: Arsenoski prešao iz Partizana u Zvezdu!

Miloš Arsenovski je stavio paraf na jednu sezonu, a sa Parnim valjkom se u takmičarskoj 2020/21, okitio titulom vicešampiona države

Miloš Arsenoski (25, tehničar), posle sezone provedene u dresu Partizana, preselio se u tabor večitog rivala Crvene zvezde. Arsenovski je stavio paraf na jednu sezonu, a sa Parnim valjkom se u takmičarskoj 2020/21, okitio titulom vicešampiona države.

Čast i zadovoljstvo je biti deo sportskog društva kao što je Crvena zvezda. Nadam se da ćemo zajedno uspeti da ostvarimo zacrtane ciljeve i vratimo klub u vrh srpske odbojke – izjavio je Arsenoski posle dogovora saradnje u prostorijama trofejnoh kluba iz LJutice Bogdana.

Miloš je karijeru počeo u OK Roda, nosio je dres Spartaka iz LJiga, a tri sezone bio je u Spartaku iz Subotice gde je sa klupe dirigovao Igor Žakić, koji se ove sezone takođe preselio u Crvenu zvezdu.

Čelnici crveno-belih poželeli su dobrodošlicu Arsenoskom, a nema sumnje da će Zvezda uz ovakvog „pleja“ dosta dobiti u Prvenstvu koje startuje 1. oktobra.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Sportskižurnal