TOTALNO NEOČEKIVANO! Kolarov POJAČAVA Crvenu zvezdu!

Defanzivac je sve dogovorio sa upravom, čeka se samo potpis

Velike vesti za navijače Crvene zvezde – Aleksandar Kolarov će postati novi igrač kluba sa stadiona “Rajko Mitić“! 

Stvar je veoma blizu realizacije, iako sve zvuči prilično neverovatno, ali su iskusni defanzivac i novi-stari srpski šampion uspeli da sklope dogovor posle višednevnih pregovora!

Prema saznanjima Telegrafa, on će se verovatno odreći određenog dela plate. A podsetimo, samo pre dve nedelje je Kolarov izjavio kako ne vidi sebe po terenima u Surdulici ili Inđiji.

No, sve se vrlo brzo promenilo, Dejan Stanković i Zvezdan Terzić uspeli su da sa njim pronađu zajednički jezik i srpski reprezentativac je promenio mišljenje.

Ugovor će biti potpisan na jednu godinu sa mogućnošću da ona bude produžena na još jednu, a godišnja plata bi mu iznosila oko 600.000 evra po sezoni, a uz to bi išle određene premije i bonusi.

Napomenimo da je Verona u međuvremenu pokušala da “pokvari“ dogovor Zvezde i Kolarova, ali je presudilo to što Stanković gaji dugogodišnje poznanstvo sa našim stamenim defanzivcem.

Izgleda da u Zvezdi prave pravi drim-tim za narednu sezonu. Tek da podsetimo, usmeno je sklopljen dogovor sa Aleksandrom Dragovićem iz Bajer Leverkuzena, koji treba da potpiše ugovor sa crveno-belima kada mu na leto istekne ugovor sa nemačkim klubom. On je nedavno boravio u Beogradu, gde je sve i dogovorio sa Zvezdanom Terzićem.

A nije jedini, pošto će mu se priključiti i Aleksandar Prijović, koji je nedavno pokrenuo čitavu proceduru raskinuvši ugovor sa Al Itihadom zbog neisplaćenih zarada.

Nagovestio je da želi da zaigra u svojoj zemlji, što implicira da je na meti Crvene zvezde. Baš kao Dragović, on sa crveno-belima ima usmeni dogovor, koji uskoro treba da se prenese na potpis na papiru.

(Telegraf.rs)