TOTALNO NEOČEKIVANO! Kirjos podržao Đokovića i kritikovao australijsku vlast

Jedan od najvećih "protivnika" lika i dela Novaka ipak je stao na njegovu stranu

Mnogi teniseri i sportisti dali su svoje mišljenje o velikom skandalu vezanom za Novafka Đokovića i njegovu deportaciju iz Australije koja je odložena do odluke suda u Viktoriji. Ali, jedan je ćutao sve do današnjeg dana.

U ranim jutarnjim satima po našem vremenu konačno se oglasio jedan od najvećih protivnika Novaka Đokovića, kako na, tako i van terena, poznat po "otrovnim strelicama" koje je upućivao.

Australijanac, Nik Kirjos ovoga puta ipak je stao uz rame najboljem na svetu.

On je na svom Tviter nalogu podržao srpskog tenisera, istakavši da sve što se dešava nije pravedno i da sa situacijom mora da se postupi mnogo bolje.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Pogledajte, stvarno verujem da treba da se uradi nešto. Vakcinisao sam se, zbog zdravlja sebe i moje majke, ali način na koji mi trenutno vladamo Novakovom situacijom je loš, jako loš. Pogledajte sve "mimove", naslove... On je jedan od naših najvećih šampiona, ali na kraju krajeva - čovek je. Postupajte bolje - rekao je Kirjos.

Gotovo u isto vreme je i uz Novaka stao i američki teniser Džon Izner, koji se javio putem svog Tviter naloga.

- Ono kroz šta Novak sada prolazi nije u redu. Nema razloga da dobija takav tretman. Pratio je pravila, bilo mu je dopušteno da uđe u Australiju, a sada ga drže zatvorenog protiv svoje volje. Ovo je sramota. #JaSamSaNovakom - napisao je Izner.

Videćemo da li će biti ikakvog pomaka u čitavoj priči danas, na Božić i da li će se Australijanci konačno smilovati da preduzmu nešto po pitanju najboljeg na svetu.

(Telegraf.rs)