TOTALNA REKONSTRUKCIJA! Terzić otkrio neverovatne detalje: “Završili smo golmana, zadnjeg veznog i dva špica, imaćemo 6-7 novih igrača u prvih 11 Zvezde”

Crveno-beli privode kraju poslove

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić obratio se medijima prvog dana priprema srpskog šampiona za novu sezonu!

Zvezda će sezonu 2023/24 početi sredinom jula i braniće duplu krunu, dok ih dva meseca kasnije očekuje grupna faza Lige šampiona.

Za početak, terzić je govorio o pojačanjima.

Znate da izbegavamo da govorimo o imenima koje nismo potpisali, da ne dovodimo Zvezdu u nezavidan položaj, ali sve što smo hteli i sve što smo želeli ide svojim putem. Bićemo jači, brži i mlađi, sa mnogo više energije, Ne bih konkretno govorio o imenima, ali sve ono što ste pisali ovh dana bili ste u pravu. Privodimo kraju - rekao je Terzić i dodao:

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Stamenića smo doveli, potpisali smo Olajinku, pola smo potpisali s golmanom, zadnjim veznim i dvojicom špiceva. Ne bih govorio o imenima dok ne bude zvanična promocija. Imaćemo 6-7 novih igrača u prvih 11 Zvezde. Nadam se da će u četvrtak u autobusu ka Zlatiboru biti kompletan tim. Nikad raniji i uspešniji prelazni rok.

(Telegraf.rs)