TOP 8 je zapravo nemoguća misija!? Evo šta kaže Radonjić

TOP 8 je zapravo nemoguća misija!? Evo šta kaže Radonjić

Crveno-beli u teškoj poziciji.

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je ekipa opravdala ulogu favorita trijumfom nad Krkom (više o tome pročitajte OVDE)

- Opravdali smo ulogu favorita i uspeli smo da kontrolišemo utakmicu, što je bilo najvažnije. Žestok ritam, problemi su tu, trudićemo se da budemo najbolji mogući do kraja. Dobra je stvar što imamo još četiri meča u ABA ligi. Trebaju nam još dve pobede da osiguramo prvo mesto, ali idemo dan po dan, tako moramo - rekao je Radonjić na konferenciji za medije, a zatim dodao:

- Treba opet ponoviti ovo su ogromne potrošnje uz taj raspored koji mi imamo. Posebno sad kad se nagomilava što zbog korone, gde imamo mečeve koje moramo da nadoknadimo. Da ne pričam o trenutku kada smo bez Branka Lazića, Ostina Holinsa i Majka Cirbesa, tako da trudimo se da prevaziđemo sve na najbezbolniji način. Dobar smo balans napravili što se tiče Evrolige i ABA lige, uspeli smo da izdržimo to sve tokom sezone, trebaju nam još dve pobede, pa ćemo pričati o plej-ofu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Trener crveno-belih je rekao da će Lazić biti van terena najmanje mesec dana, a da Holins verovatno neće igrati u naredna dva meča Evrolige, protiv Bajerna i Žalgirisa.

- Došlo je i nekim našim igrama do toga da imamo utakmice gde možemo da pričamo i o plasmanu dalje (Evroliga). Ne bih ulazio u sferu odlučujućih i sličnih analiza. Igramo protiv dobrog protivnika, i posle protiv još dva protivnika. Moramo da prevaziđemo i da igramo iznad naših mogućnosti - zaključio je Dejan Radonjić.

Srbijadanas