Tomić o povratku u crveno bele…

Bivši trener kluba s Malog Kalemegdana i dalje čeka novi posao

Doneo je Milan Tomić Crvenoj zvezdi četvrtu titulu šampiona Jadrana, zajedno sa peharima u Superligi Srbije i ABA Superkupu.

Međutim, poraz od Krke u Novom Mestu skupo ga je koštao, a nakon toga on je napustio crveno-bele i kormilo prepustio pomoćniku Andriji Gavriloviću, koga je kasnije zamenio Dragan Šakota.

Tomić je i dalje bez angažmana, a usled pandemije korona virusa, on je ostao u svom domu u Atini gde čeka pravu ponudu.

– Imao sam ponuda iz inostranstva, ali i dalje čekam. U ovom momentu ništa ne funkcioniše i nema sporta. Klubovi još čekaju na odluku sa vrha, tržište je u kolapsu. Iskreno, mislio sam da ponude koje sam dobijao nisu dovoljno dobre i nisam želeo da uskačem u novi posao tek tako – rekao je Tomić.

FOTO: HOTSPORT

46-godišnji Beograđanin istakao je da nije bilo razgovora s Olimpijakosom, da se vrati u klub gde je već radio kao pomoćnik.

– Nisu me zvali ni ljudi iz Olimpijakosa, već sam imao pozive drugih klubova. Ali, ja sam odlučio da sačekam. Što se tiče mog povratka u Olimpijakos, to nije pitanje za mene, već za nekog drugog. Tu sam, znaju kakve emocije gajim prema Olimpijakosu – dodao je on.

Na kraju, Tomić je prokomentarisao dokumentarac o Majklu Džordanu, protiv koga je igrao na utakmici “Mekdonalds opena”.

– Dobar je, mnogo toga može da se nauči iz celog tog iskustva. Džordanov talenat treba da vidi svako – zaključio je Tomić.

Hotsport.rs