“To je taj karakter, tako se osvajaju titule, preponosan sam na njih”

"To je taj karakter, tako se osvajaju titule, preponosan sam na njih"

Trener Crvene zvezde imao je samo reči hvale za svoje fudbalere

Fudbaleri Crvene zvezde su danas došli do velike pobede protiv Spartaka u Subotici posle preokreta u drugom poluvremenu.

Crveno-beli su oba pogotka postigli posle kornera i tako su zadržali šest poena prednosti u odnosu na Partizan.

Trener beogradske ekipe, Dejan Stanković, imao je samo reči hvale za svoje fudbalere. Nije im zamerio primljen gol u prvom poluvremenu.
- Nije lako posle evropske utakmice, gde potrošiš mnogo emotivne i fizičke energije, doći na jednu organizovanu ekipu koja se brani. Ne može uvek gol iz igre, nekad može iz prekida. Momci su bili fenomenalni, ja im skidam kapu za danas. I kada smo primili gol... Pa dešava se. Ja sam preponosan, ali stvarno preponosan na njih. To je taj karakter, tako se osvajaju titule - izjavio je Stanković.

On dodaje da je na odmoru rekao svojim igračima da će slaviti sa 3:1, ali su crveno-beli na kraju ipak došli do trijumfa jednim golom razlike.
- Rekao sam im da ćemo pobediti utakmicu. Malo smo pomerili u sredini i rekao sam da ćemo pobediti sa 3:1, pogrešio sam, izvinjavam im se u ovom slučaju. I verovali smo do samog kraja - ističe trener Zvezde.

Na kraju, upitan je da prokomentariše novi poraz Milana danas u Derbiju dela Madonina, kao i koliko će to uticati na Rosonere.


Ma, to morate Milan da pitate. Meni je posle ove utakmice fenomenalno, mi idemo posle ove utakmice da se odmorimo. Čeka nas 90 minuta, ništa nije izgubljeno, sigurno će biti teško. Milan ne prolazi dobar momentat, izgubili su 2:0 od Specije, igrali 2:2 sa nama, 0:3 od Intera. Treba videti kakva će biti njihova mentalna energija. Ali tu je 90 minuta, pa ćemo da vidimo - zaključio je Stanković.

(Telegraf.rs)