TIODOROVIĆ OBRADOVAO ZVEZDAŠE! Publike će biti samo pod jednim uslovom!

Postoje realne šanse da se, ukoliko se ispune epidemiološki uslovi, finalna utakmica kupa bude odigrana pred navijačima.

Od početka pandemije vlada pitanje kada će navijači moći ponovo da prisustvuju utakmicama svojih klubova, ali stalno pogoršanje situacije oko pandemije koronavirusa je isključivala svaku mogućnost za to.Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Navijači dva najveća kluba u zemlji, Crvene zvezde i Partizana sa nestrpljenjem iščekuju odluku Kriznog štaba za naredni večiti derbi u finalu Kupa Srbije, koji će se odigrati 25. maja.

FOTO: FK Partizan

Član kriznog štaba Branislav Tiodorović govorio je o mogućnosti da publike bude na sportskim manifestacijama u maju, kao što su upravo finale Kupa Srbije u fudbalu ili završnica ABA lige u košarci.

– Moram da kažem direktno, nije bilo reči o tome, počeo je Tiodorović posle poslednjeg sastanka Kriznog štaba, a potom dodao:

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

 U svim krugovima se o tome razmatra i u sportskom delu i u medicinskom i u pravnom i ekonomskom, ali ponavljam – sačekajmo da prođu praznici, treba nam 10 do 14 dana da procenimo da li će doći do porasta dijagnostikovanih, obolelih, a možda i fatalnih oboljenja. Zašto da ne, ako se steknu uslovi, ako sve bude povoljno i pod kontrolom, onda ćemo moći da primenimo tako nešto – zaključio je Tiodorović.

Hotsport.rs