Terzićev sin se odrekao plate u Zvezdi

Kostadin Terzić je odlučio da svoju platu od 800 evra donira omladinskoj školi crveno-belih

Sin Zvezdana Terzića, Kostadin Terzić, dobio posao na Marakani kao jedan od pomoćnika poslovnog direktora Marka Petrovića.

Kako Telegraf saznaje, Kostadin je odlučio da se odrekne plate od 800 evra, koja će umesto na njegov račun ići na račun Omladinske škole Crvene zvezde

Takođe, Crvena zvezda je usled finansijskih problema na koje je uticao i korona virus, koji je uzrokovao smanjen priliv novca od transfera i Evrope, te igranja bez prisustva publike, ponovo imala problem sa rešavanjem UEFA licence.

Tu je u pomoć takođe uskočio Kostadin Terzić, koji je u martu ove godine stavio svoj stan pod hipoteku, kako bio pomogao klubu da reši UEFA licencu za narednu sezonu.

Podsetimo, Kostadinu je 1. aprila istekao dvogodišnji ugovor u Fudbalskom savezu Srbije, gde je bio menadžer za razvojne projekte sa UEFA, posebno zadužen za implementaciju VAR-a u našoj zemlji. Nedavno je završio master studije u organizaciji UEFA, postao je "venue" direktor za UEFA utakmice od naredne sezone.

Od 1. aprila je zvanično zaposlen na Marakani kao jedan od nekoliko pomoćnika poslovnog direktora Marka Petrovića, ali je odlučio da posao obavlja volonterski, odnosno da iznos njegove plate bude preusmeren na Omladinsku školu kluba.

Telegraf.rs