TERZIĆ ZAPRETIO! Kazne za igrače Zvezde zbog društvenih mreža

Crveno-beli moraju da reaguju zbog poslednjih ispada

Daleko od toga da Crvena zvezda nema pravilnik o ponašanju fudbalera, ali najnovija dešavanja na Marakani uticala su na to da isti očigledno mora da se dopuni!

A upravo to je najavio generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić koji je u razgovoru za "Informer" potvrdio da će praćenje igrača na društvenim mrežama biti dodatno praćeno.

Pravna komisija Crvene zvezde već je spremila dopunu disciplinskog ugovora koja će regulisati ponašanje načih igrača i njihovih porodica na društvenim mrežama. Generalno, društvene mreže su zlo, a mi moramo da se ponašamo u skladu sa veličinom kluba. Nećemo sa članovima porodica komunicirati preko društvenih mreža. Ne pada nam na pamet. Zna se hijerarhija - poručio je Terzić.

Ova njegove reči najviše se odnose na poslednja dešavanja u slučaju Milana Borjana koji se poslednjih nekoliko dana oglašavao putem Instagrama, kao njegova supruga Snežana koja je čak i o plati diskutovala na pomenutoj društvenoj mreži.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Podsetimo, Borjan je čak poručio i da želi da ide putem društvenih mreža.

Postoji princip rada Crvene zvezde i to je tako. Kažem, ja kao generalni direktor ću učiniti sve da Borjan ostane. On je potreban ekipi. Bio je ovde pre mesec dana i rekao da ima neku ponudu iz MLS. Rekao sam mu "Borjane, ne možeš da ideš nigde. Potreban je Crvenoj zvezdi. Ne može niko da vrši pritisak na Crvenu zvezdu. Zvezda ne funkcioniše na način da neko napravi lažnu frku, pa dobije ugovor. Dok sam ovde to se neće dešavati. Novi ugovor moraš da zaslužiš ponašanjem, profesionalizmom, da sve strukture u klubu shvate da si dobrodošao. Katai, Ivanić, Borjan, Dragović... Da neko vrši pritisak na ovako veliki klub... Nećemo da ličimo na mali klub - jasan je Terzić.

(Telegraf.rs)