Terzić sređuje pojačanje, dogovor je blizu!

Kako Telegraf saznaje, El Fardu Ben je blizu potpisivanja novog ugovora sa Crvenom zvezdom. Obe strane su raspoložene za nastavak saradnje, ali je problem bio u 100.000 evra u kojima su se Zvezda i Ben mimiolazili oko dogovora.

Međutim, prema informacijama Telegrafa, generalni direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić, u ponedeljak je imao sastanak sa menadžerom El Fardu Bena, posle koga je bio zadovoljan i kako saznajemo, dogovor je blizu i mogao bi narednih dana i da se ozvaniči.-0:22

Ben je postao glavni igrač u sistemu Dejana Stankovića, a potpisivanje novog ugovora reprezentativca Komorskih ostrva bio je najveća želja trenera Zvezde.

Nije poznato koliko je Zvezda "podebljala" ponudu i da li je Ben pristao da smanji zahteve, jer je Zvezda želela da ubuduće maksimalni ugovori za plate budu 600.000 evra godišnje i upravo ta cifra je ponuđena Benu.

On je zahtevao 700.000 evra. Nije isključeno i da je Terzić deo novca ponudio Benovom menadžeru i kroz određene bonuse za učešće u Evropi i golove.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Podsetimo, El Fardu Ben je trenutno lider Superlige po broju postignutih golova sa 13. Na vrh liste strelaca došao je posle dva gola u Šapcu u pobedi protiv Mačve, gde se nakon utakmice zagonetno nasmejao na pitanje o novom ugovoru, a takođe je pomenuo i Zvezdana Terzića.

Espreso