Terzić pričao šta koči transfer Krstičića u Zvezdu

Krstičić želi da napusti Atinu i vrati se u Beograd iz porodičnih razloga, što je potvrdio i novi šef struke Vladan Milojević.

Nenad Krstičić je u AEK otišao u januaru 2019. godine za obeštećenje od 500.000 evra i stavio paraf na tri i po godine ugovora.

Sada bi Crvena zvezda da ga vrati, ali...

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan terzić je za grčku "Gazetu"rekao:

- Zanima nas Krstičić, ali samo ako iz porodičnih razloga napusti AEK. Mi sa svoje strane ne možemo da platimo transfer. Niko u Evropi neće plaćati obeštećenje za 31-godišnjeg igrača. Poštujemo AEK i gospodina Melisanidisa i želimo da imamo dobre odnose sa njima. Nećemo imati nikakvo učešće u tom poslu dok Krstičić ne reši svoj problem sa AEK-om. To je nešto o čemu trenutno ne razmišljamo, jer imamo sjajan tim i puno igrača. Ponavljam da ne želimo da pokvarimo odnos koji imamo sa AEK-om.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Krstičić želi da napusti Atinu i vrati se u Beograd iz porodičnih razloga, što je potvrdio i novi šef struke Vladan Milojević, pa iskusnog veziste nije bilo ni na prvom treningu ekipe pred početak priprema za narednu sezonu.

Navodno je Nenad ljut na klupske čelnike zbog činjenice da je proteklih šest meseci bio bez porodice u Atini, jer im nije bio omogućen boravak u glavnom gradu Grčke.

Alo.rs