Terzić pričao o sukobu sa Piksijem

Terzić pričao o sukobu sa Piksijem

Generalni direktor crveno-belih ponovo pričao o sukobu sa selektorom

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, gostovao je na jutarnjem programu TV Prva, gde se dotakao Milana Borjana i istakao da on sigurno ostaje u Zvezdi, a jedna od tema bio je i sukob sa Draganom Stojkovićem Piksijem.

- Moj cilj je da čuvam interese Zvezde, naravno da mi smeta da selektor, ma kako se on zvao, kaže sada da je prvenstvo regularno, a da prethodno nije bilo, a to kaže u momentu kada je Partizan prvi, a Zvezda druga. Naravno da to ne prija nijednom zvezdašu, a onda tu izjavu pomene i predsednik Partizana Milorad Vučelić, pa imamo situaciju da je Partizan involviran u rad saveza, a Zvezda nije. Ne sviđa mi se situacija u Savezu, svesni smo da postoje razne igre. Naravno da sam morao da reagujem. Sa Piksijem imam korektan odnos, nikada nisam imao problem, prvi sam mu čestitao posle Portugala, javno sam rekao da je doneo harizmu, da je najzaslužniji za uspeh. Da nije bilo Piksija ne bismo otišli u Katar - rekao je Terzić.

Istakao je Terzić da mu smeta što sa druge strane nije dobio čestitke selektora za uspehe koje je Zvezda imala u Evropi.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Meni nije logično i normalno, Zvezda je iznad Terzića, Džajića, Piksija... Nije mi normalno da Zvezda pet godina igra grupnu fazu u Evropi, imamo tri proleća u Evropi i da neko ko je veliki igrač Zvezde kao Dragan Stojković, koji je i bivši predsednik kluba, ne pošalje SMS poruku i ne čestita, ne mora meni, može Džajiću, Pižonu, Tozi Mijailoviću ili Mrkeli, sa kojim je igrao. Ali to nije pitanje za mene. Moja obaveza je kada neko napravi rezultat, da javno čestitam i da kao sportista kažem svoje mišljenje o tome. Ne mora da pošalje poruku nikome, nisam nikad video u medijima da je iskoristio momenat da kaže "čestitam Zvezdi na uspesima".

Kada je upitan zašto Piksi nije poslao ni SMS, Terzić je istakao da to nije pitanje za njega.

- Za ljubav je potrebno dvoje. Ne postavljajte meni ta pitanja. Piksi treba da odgovori na to. Piksi je moja generacija, znamo se ceo život, zvao sam ga i ubeđivao da bude selektor, zvao sam ga da dođe na Marakanu na kafu, na ručak na koji se nije pojavio. On 15 godina ne dolazi na Marakanu, ima svoje razloge, da li je imao neprijatnosti, ne ulazim u to. Sa naše strane, sa strane Zvezde, mi moramo da okupljamo ljude, meni je puno srce da su sva velika imena Zvezde na Marakani poput Džajića, Pižona, Boška Đurovskog, Kuleta Aćimovića... to je misija nas u klubu, voleo bih da Piksi reši te svoje probleme koje ima sam sa sobom i da dođe na Marakanu - poručio je Terzić.

(Telegraf.rs)