Terzić pričao detaljno o dovođenju kapitena reprezentacije Rusije

Direktor Zvezde pričao za ruske medije o trenutnoj situaciji u pregovorima sa ruskim napadačem

Direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je u juče i danas najpopularniji sagovornik ruskim medijima, sve to od momenta kada je "procurila" vest da crveno-beli pregovaraju sa napadačem Zenita Artjomom Dzjubom (33).

Terzić je u četvrtak potvrdio da je kontakt uspostavljen, a dan kasnije je izneo još neke detalje u vezi sa planom dovođenja robustnog ruskog golgetera.

Tačno je da želimo da dovedemo Dzjubu. Teško je reći u ovom trenutku u kojoj smo fazi pregovora, ali interesovanje Zvezde postoji - rekao je Terzić ruskim medijima.

Terzić je otkriod da su pregovori tek u početnoj fazi, da se "opipava puls".

Mi smo spremni za pregovore, a što se tiče plate, o tome je još rano govoriti. Ali, mi radimo sve što u našoj mogućnosti da bi obe strane bile zadovoljne. Takođe, ne bih sad govorio o dužini ugovora, sada je važno da imamo dobar kontakt sa Artjomom, a o detaljima ćemo kasnije.

Zvezda bi u dzjubi nesumnjivo dobila napadača svetske klase kojeg je Terzić, kako kaže, uživo prato nekoliko puta.

- Nekoliko njegovih utakmica sam uživo odgledao, dobro poznajemo sve njegove kvalitete. Kao što sam već rekao, mi imamo želju da ga dovedemo, ali u ovom momentu ne bih govorio o detaljima - poručio je Terzić.

(Telegraf.rs)