Terzić ponovo opleo po Piksiju! “Prvi sam mu čestitao, a on nije nazvao ni mene ni Stankovića”

"Prvi sam mu čestitao, a on nije nazvao ni mene ni Stankovića"

Bez dlake na jeziku.

Generaln direktor Crvene zvezde – Zvezdan Terzić gostujući na TV ‘K1’ ponovo se dotakao selektora Dragana Stojkovića, sa kojim nije u dobrim odnosima.

‘Stojković ima moj broj pa neka me pozove. Nije mi čestitao derbi. Ne meni, nego ni Stankoviću. Je l’ vi mislite da je u redu da selektor reprezentacije Srbije ne bude na derbiju? Pa to je njegova obaveza, on prima platu u Srbiji. Ne na ovom, nije bio ni na jednom derbiju. Da li je normalo da ne čestita pobedu ili plasman u osminu finala Lige Evrope? Pre njega su to svi selektori radili. Da li je normalno da ne okrene Mrkelu, Džajića, Duleta Savića. Ne mora mene.’ – rekao je Terzić i potom dodao:

‘Očekujemo velike stvari od reprezentacije. Prvi sam mu čestitao posle utakmice i plasmana u Katar. Izašao sam i javno dao izjavu, za medije. I rekao da je on najzaslužniji za uspeh. Ništa on nije neuobičajeno veliko uradio, jer smo išli smo na prvenstva i sa Muslinom, Antićem. Ali Zvezda radi stvari koje ranije nisu rađene. Kako god, mislim da ćemo u Kataru uraditi velike stvari i on dobro vodi reprezentaciju.’ – zaključio je Terzić.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Hotsport.rs