Terzić ponosan na Zvezdin uspeh: “Nekad smo čekali 1. kolo kvalifikacija, a danas…”

Najavio je direktor crveno-belih i da će tim biti kompletiran do odlaska na Zlatibor

Na današnji dan pre devet godina, sadašnji generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić stigao je u klub sa Marakane!

Zvezda je za tih devet godinaosvojila sedam titula i tri Kupa, klub je od sezone 2017/18 svake godine igrao grupnu fazu nekog evropskog takmičenja, dva puta Ligu šampiona, dok je ove sezone obezbeđen i direktan plasman u najelitnije fudbalsko takmičenje.

Upravo tom prilikom, ali i zbog okupljanja tima pred novu sezonu, Terzić se obratio javnosti.

Danas se okupljamo i počinjemo pripreme gladni novih pobeda i novih trofeja, svesni velikih očekivanja naših navijača, ali nikad mirniji i nikad spokojniji. Ulazimo u novu sezonu sa novim trenerom Barakom Baharom, koga smo dugo želeli u našem klubu i od koga mnogo očekujemo. Počinjemo pripreme sa već formiranim timom - rekao je Terzić Tanjugu i dodao:

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Najavio sam pre nekoliko meseci da ćemo rekonstruisati tim jer smo svesni da nam je bila potrebna sveža krv i nova energija. I to smo uradili, Imaćemo šest ili sedam novih igrača u startnoj ekipi. Do polaska na Zlatibor očekujem da završimo sva planirana pojačanja. Nekada smo u ovo vreme iščekivali žreb za prvo kolo kvalifikacija evropskih takmičenja, a danas razmišljamo o 19. septembru kada startuju utakmice grupne faze Lige šampiona.

Nastavo je Terzić u istom tonu.

Imamo dovoljno vremena i dovoljno jakih utakmica da novi trener upozna igrače sa svojim načinom rada i da igrači shvate šta on traži od njih. Na današnji dan pre devet godina sam došao u Crvenu zvezdu, za to vreme smo osvojili sedam šampionskih titula i imamo sedam učešća u grupnim fazama UEFA takmičenja. Ali, moram da kazem da je Crvena zvezda danas jača nego ikada do sada u predhodnih devet godina i ubedjen sam da će naši navijači uživati u ovoj sezoni - poručio je Terzić.

(Telegraf.rs)