Terzić pokazao renoviranu kancelariju na Marakani

Terzić pokazao renoviranu kancelariju na Marakani

Crvena zvezda sprema novi veliki marketinški poduhvat, a to je turistička tura, koja obuhvata obilazak Marakane po ugledu na najveće stadione u svetu.

Čast da prvi obiđu "trasu" turističke ture na Marakane, imali su srpski novinari, koji su mogli da vide trofejnu salu i muzej, da se slikaju sa peharom prvaka Evrope, obiđu tunele, repliku svlačionice... ali su neplanirano u turu ušle i kancelarije na Marakani.

Generalni direktor Zvezdan Terzić pozvao je novinare da obiđu i kancelarije koje su renovirane.

Uveo je novinare i u svoju kancelariju, gde smo mogli da vidimo gomilu papira, faks mašine i sve što je neophodno za njegov posao generalnog direktora. Od detalja u samoj kancelariji, mogli smo da vidimo brojne porodične fotografije, a na fotografija koja dominira, jeste uramljena montaža na kojoj su iznad Marakane Terzić i Vučić.

U pitanju je montaža koju je uradio baš dizajner Telegrafa, za vest o izjavi Terzića da Vučić ima plan za rekonstrukciju Marakane i da nije problem ni 100 miliona evra za nov stadion Zvezde.

Ta montaža se Terziću očigledno dopala, pa je ona i uramljena i istaknuta na zid njegove kancelarije.

Interesantno je da na stolu uz slike svoje porodice drži i uramljenu malu sliku predsednika Aleksandra Vučića, čiji je Terzić očigledno veliki poštovalac.

Pogledajte i kako izgleda kancelarija Zvezdana Terzića i ostale detalje u njoj:

Telegraf.rs