Terzić pecka Partizan: “Ne radujem se što ovo kažem, ali treba da nam budu konkurentniji rival”

Generalni direktor crveno-belih smatra svoj klub daleko ozbiljnijim od najvećeg rivala

Crvena zvezda je i peti put zaredom osvojila titulu, a drugi put zaredom duplu krunu.

Dovoljno da generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić može sa ponosom da izusti da su crveno-beli daleko ozbiljniji i organizovaniji klub od najvećeg rivala, ekipe Partizana.

Kako je istakao Terzić, iako ne voli da komentariše crno-bele u negativnom kontekstu, mišljenja je da je Zvezda pokazala da je ozbiljniji klub prema svim parametrima.

Rukovodstvo, trofeji, atmosfera u, i oko tima.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Naravno da smo u velikoj prednosti, ne volim da komentarišem Partizan u negativnom kontekstu. Zvezda se pokazala godinama da je ozbiljniji klub, sa ozbiljnijim rukovodstvom, sa 5 uzastopnih titula, potpisali smo novi ugovor sa našim trenerom, imaju kostur tima, oni su ostali bez kostura tima, imaće novog trenera, nove igrače, u lošem ambijentu. Ne radujem se što ovo kažem, Partizan bi trebalo da bude konkurentniji. Kod njih je bilo 3.000 na poslednjoj utakmici, kod nas 43.000 - rekao je Terzić, pa dodao:

- U novu sezonu ulazimo još jači i moćniji, ali ne smemo da se opuštamo. Zvezdu je koštalo mnogo opuštanje, skupili smo se, navijači su na -5 rekli mi verujemo, ja sam rekao da odlazim iz kluba ako ne budemo šampioni, rekao sam da sam ja kriv po komandnoj odgovornosti. Bez obzira što su mi mnogi rekli da Zvezda ne može uvek da bude šampion, ja želim da Zvezda uvek bude šampion.

Terzić je na konferenciji za medije danas obelodanio i da je Crvena zvezda dobila novi, dvogodišnji ugovor od Gasproma, na konto kog će zaraditi 10 miliona evra.

Telegraf.rs