TERZIĆ OTKRIVA! Rekonstrukcija Marakane će koštati 65.000.000 evra, klub će prihodovati 50.000.000 evra godišnje

Rekonstrukcija Marakane koštaće oko 65 mil EUR - Prihodi kluba biće 50 mil EUR godišnje, najavio Terzić

Generalni direktor FK Crvena Zvezda Zvezdan Terzić juče je najavio da je plan da razvojem svih potencijala kluba uvećaju prihode i da oni u narednom periodu budu oko 50 miliona evra na godišnjem nivou.

On se u svom izlaganju osvrnuo i na planirane infrastrukturne projekte, te je istakao da će rekonstrukcija stadiona Marakana koštati oko 65 mil EUR.

- Što se tiče infrastrukture, mogu da kažem da su uslovi za rad naših igrača i komfor naših gledalaca na visokom nivou, ali nastavićemo da ulažemo. Znate svi da smo pre tri godine raspisali konkurs za najbolje rešenje, sa i bez atletske staze, za rekonstrukciju stadiona. Rekonstrukcija stadiona će koštati oko 65 miliona evra. Imamo na vidiku rešenje kako da realizujemo sve to. U planu je kupovina 25 hektara zemlje u okolini aerodroma i na dobrom smo putu da realizujemo taj projekat ne bi li napravili najmoderniji trening kamp u ovom delu Evrope - naveo je Terzić.

Podsećamo da je Terzić krajem prošle godine istakao da su se odlučili za idejno rešenje sa atletskom stazom koji je izradila italijanska državna kompanija i da će po tom modelu obnoviti Marakanu. On je tada dodao da će se sa rekonstrukcijom krenuti 2023. godine.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

- Velika ulaganja u Omladinsku školu su dugoročna priča i mi tek očekujemo da Crvena zvezda ima ogroman benefit od naše Omladinske škole. Nastavićemo da ulažemo u nju - poručio je juče Terzić.

Ekapija.com