Terzić otkrio: “Milojević mi je rekao da želi da ode” (FOTO)

Generalni direktor crveno-belih nada se da će Milojević ipak ostati na Marakani, iako je svestan da bi mu na nekom drugom mestu bilo lakše

Generalni direktor Crvene zvezdeZvezdan Terzić, dao je intervju za Žurnal u kome je pričao o mnogim aktuelnim temama pred kraj sezone. Jedna od njih je i mogući odlazak Vladana Milojevića, koji ima nekoliko bogatih ponuda.

Terzić je potvrdio da je Milojević na sastanku s njim i sportskim direktorom Mitrom Mrkelom rekao da mu je dolazila misao da ode iz Zvezde, ali da su mu oni predočili želju kluba da ostane na Marakani,

Milojević ima ugovor do 2020. godine, zašto bih postavljao pitanje da li ostje ili ide dok nismo završili sezonu. Zacrtali smo da osvojimo duplu krunu i idemo ka tom cilju. Obavili smo Mrkela i ja razgovor sa Milojevićem, jasno smo mu stavili do znanja da želimo da ostane.

- Isto tako smo svesni da Zvezda donosi veliki pritisak, pa mu je u određenim momentima dolazila misao da ode na kraju sezone. Hoćemo da se sve smiri, pa da pričamo. Razumem Milojevićeve reakcije kao čoveka, da je možda lakše na drugom mestu. Zvezda melje - rekao je Terzić.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Inače, Milojević ima bogatu ponudu Al Aina iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali i interesovanja iz Kine. On nije želeo da komentariše najave njegovog odlaska iz Zvezde, pa ćemo rasplet situacije videti tek na kraju sezone.

Telegraf.rs