Terzić otkrio koliko još Zvezda duguje novca (FOTO)

Mnogo je razloga za zadovoljstvo u Crvenoj zvezdi, posle svega što je učinjeno u proteklih godinu i po dana, a to se i vidi iz izjava generalnog direktora kluba Zvezdana Terzića.


On je, opravdano, proteklu godinu opisao najboljom posle titula u Bariju i Tokiju iz 1991, a odlični rezultati na terenu uticali su da se i Zvezdina kasa napuni kao nikada u protekle dve i po decenije, ili nešto duže...


Između ostalog, i na tu temu je Zvezdan Terzić govorio u intervjuu za ''Žurnal''. Finansije su godinama unazad bile bolna tema na ''Marakani'', a danas se o tome već sa ponosom govori.

''Pre 4.5 godine nismo imali šta da izgubimo, jer su od Zvezde maltene svi digli ruke. Klinički mrtav klub, račun u blokadi, bez igrača i novca, ogromni dugovi... Bili smo srećni kad smo 2014. doveli Udineze.


Hvalili smo se da igramo evropsku prijateljsku utakmicu, a ove godine smo protiv PSŽ-a, Napolija i Liverpula igrali Ligu šampiona, ne dugujemo ni jedini dinar, deset dana ranije isplatili smo decembarsku platu'',
 otkrio je Terzić.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Crvena zvezda je ove sezone zaradila preko 60 miliona evra od svih mogućih prihoda.

Dug koji je bio 50 miliona sveden je na čak manje od 10 miliona evra. Zvezda je odradila odličan posao ove sezone i nadamo se da se vraća na staze stare slave!