Terzić otkrio kakvo je stanje sa dugovanjima (FOTO)

Odlični štoper danas je potpisao ugovor sa Al Hilalom.

Odjeknula je danas vest među navijčima Crvene zvezde da će Miloš Degenek ipak otići iz kluba pošto potpisao ugovor sa Al Hilalom, klubom iz Saudijske Arabije. Prethodenih dana se mnogo spekulisalo o tom prelasku, posebno zbog toga što je Degenek sa reprezentacijom Australije na Azijskom kupu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Mnogim navijačima nije baš bilo pravo što Degenek odlazi, nadajući se da će sa odličnim štoperom, jednim od najstandardnijih i najboljih igrača Zvezde tokom jesenje polusezone proslaviti titulu. Povodom transfera se oglasio i generalni direktor kluba Zvezdan Terzić, otkrivši i koliko je novca zaradila Crven zvezda.

Miloš Degenek

Miloš DegenekFoto: MN Press

 - Završili smo danas transfer Miloša Degeneka u Saudijski Al Hilal. Crvenoj zvezdi pripada 4 miliona dolara. Ovo je jedan od najboljih poslovnih poteza u poslednje vreme kada se uzme u obzir da smo Degeneka pre samo 6 meseci doveli za iznos od 200 hiljada evra. Planirali smo prodaju jednog štopera i zato smo pre mesec dana doveli Nemanju Milunovića stopera iz BATE Borisova kao slobodnog igrača. Želim da se u ime Crvene zvezde zahvalim Milošu Degeneku na ogromnom doprinosu tokom njegovog igranja u našem klubu. Kvalitetnim igrama i vrhunskim profesionalizmom ostavio je izvanredan utisak na sve prave zvezdaše. Želimo mu mnogo sreće u novom klubu i nadamo se da će se Miloš jednog dana kao igrač vratiti u svoju Zvezdu - rekao je Terzić.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Zvezda je zajendo sa ligom šampiona i transferima zaradila oko 70 miliona evra.