Terzić dovodi tri pojačanja u Zvezdu! “Platićemo koliko god treba za njih”

Očekuje se da crveno-beli kupuju u Superligi, na radaru su štoper, vezni igrač i napadač

Rekao je Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, u intervjuu za Telegraf da će srpski šampion ovog leta odraditi verovatno i najburniji prelazni rok kako bi se ekipa pojačala i podmladila za novi napad na Ligu šampiona!

Otkrio je Terzić kakva je situacija sa Hvangom, Mirkom Ivanićem, Omrijem Glazerom i ostalim igračima, da trenutno klub ima ponude teške 42 miliona, kao i da se skoro video sa Markom Arnautovićem, ali i da u domaćoj Superligi ima igrača za Zvezdu.

Tačnije, crveno-beli već imaju nekolicinu na radaru i ne bi bilo iznenađenje da se ovog leta nađu na Marakani.

Ima dobrih igrača u Superligi. Na radaru su nam trojica. Realno je da dođu. Videćemo. Ima jedan interesantan štoper, ima interesantan jedan vezni igrač, jedan špic. Ima par interesantnih igrača koje smo dobro ispratili u ovoj sezoni. Imena? Ne pričamo nikad o imenima.Mada niko ne može da nam pomrsi račune. Pa ne može, ne može, ne može. Čak ćemo platiti koliko treba - rekao je Terzić za Telegraf i dodao:

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Nama je 83 odsto u strukturi prihoda iz inostranstva. Volim kad nam dođe novac iz inostranstva i kad taj novac reinvestiramo u domaće klubove. Na taj način pomažemo klubovima i to je neka misija Crvene zvezde. Mi smo mnogo, mnogo igrača doveli u prethodnom periodu iz domaće lige, iz raznih klubova, gde smo upumpavali tim klubovima novac koji im je potreban za život kluba. I to je misija Crvene zvezde kao najvećeg kluba u Srbiji. Da pomogne svim ostalim klubovima i finansijski.

(Telegraf.rs)