Teodosić pojačava Crvenu zvezdu? Evo koje uslove on zahteva da bi došlo do transfera (FOTO)

Teodosić će najkasnije na leto napustiti NBA. Zbog male minutaže Teodosić nije zadovoljan u Klipersima. Neće zatražiti trejd pa time je dao svima do znanja da se vraća u Evropu, a neki mediji navode da je moguće da pojača Crvenu zvezdu. Košarkaški stručnjaci navode kako bih Teo zahtevao sledeće uslove: Da Zvezda igra Evroligu, da se dovedu pojačanja na pozicijama centra i krila i kao najvažniji faktor, plata koja će zadovoljiti našeg reprezentativca. Miloš Teodosić je odigrao ove sezone samo 8 utakmica. Za 10 minuta u proseku što je igrao po utakmici bekežio je  2,9 poena, 2,2 asistencije i 1,8 skokova po meču. Evidentno je da našem plejmejkeru u cilju da igra što više a ne samo nekoliko minuta po utakmici.
– Iskreno, malo mi teže ide da se naviknem na manju minutažu, ali pokušavam. Inače, ja sam potpuno zdrav, i nemam nikakvih problema što se tiče povreda, tako da videćemo šta će biti u nastavku sezone, rekao je Teodosić – Mislim da sigurno neću ostati ovde. Došao sam, video sam kako to izgleda, i nekako… više uživam i lepše mi je da igram u Evropi. Tako da sigurno ću se vratiti u Evropu, da li u toku ove sezone ili na kraju, videćemo, rekao je Teo, koji je potom propisno obradovao navijače reprezentacije Srbije:
– Sledeće leto je Svetsko prvenstvo, veoma bitno i važno takmičenje za sve nas. Verujem da će momci koji budu Saletu na raspolaganju izboriti plasman na Svetsko prvenstvo.