TEODOSIĆ IMA PORUKU ZA JOKIĆA: Progovorio posle dugo vremena! (FOTO)

Kapiten srpske košarkaške reprezentacije Miloš Teodosić se na otvaranju jednog butika u Beogradu obratio javnosti pred početak priprema za Mundobasket u Kini.

Teo dugo nije igrao košarku, pošto je bez kluba već nekoliko meseci, pa zato jedva čeka okupljanje reprezentacije koju da predvodi na Svetskom prvenstvu u Kini od 31. avgusta do 15. septembra.

– Pratim šta se dešava i vidim da će konkurencija na Mundobasketu biti ozbiljna. Sve reprezentacije se trude da dovedu najbolje što imaju, a verujem da će tako biti i sa nama. Već sam rekao, ali ponoviću – najvažnije je da svi budemo zdravi. Pred nama su dugačke i naporne pripreme i moramo da budemo pažljivi. Ako budemo kompletni onda možemo do medalje. Ne vidim zašto se to ne bi dogodilo – rekao je Teo za novinara SOS kanala Vladana Tegeltiju.

Da bi Orlovi zaista bili kompletni Nikola Jokić, Nemanja Bjelica, Bogdan Bogdanović i Boban Marjanović moraće da se odazovu pozivu selektora Aleksandra Đorđevića. Teo kaže da će razgovarati sa svima, ali da od toga ne želi da pravi javnu predstavu za medije.

– Mislim da takve stvari ne bi trebalo da se rade javno i zato ih neću pozvati da se izjasne. U reprezentaciji godinama postoje odnosi između igrača koje svi poštujemo i koji su dobri. Sešćemo za isti sto i razgovaraćemo koliko bude potrebno, Mislim da svi žele da budemo kompletni i da se borimo za medalju. Ima još vremena i potrebno je samo da budemo strpljivi – dodao je 32-godišnji Teodosić u razgovoru sa poznatim košarkaškim novinarom.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

espreso.rs