TEODOSIĆ: “Hoću u Zvezdu” – Ali, postoji problem… (FOTO)

Došao je, video i shvatio da mu se NBA liga ipak ne dopada toliko da bi sedeo na klupi. Miloš Teodosić je već javno izgovorio da bi najradije da se vrati u evropsku košarku, a izgleda da bi to moglo da se desi i pre no što smo očekivali. Ugledni novinar Vladimir Stanković u tekstu za magazin Koš piše da je plejmejker srpske reprezentacije vrlo blizu potpisa sa Efesom!

Štaviše, Stanković pozivajući se na dobro obaveštene izvore iz menadžerskih krugova navodi da je, iako zvanične potvrde još nema, Teodosićev dolazak u Istanbul gotova stvar. Prosto, smučilo mu se da sedi na klupi u LA Klipersima. Ove sezone jedva da igra za Kliperse, pa je Teov povratak u Evropu ubrzan.

U Efesu bi činio bekovski tandem za saigračem iz srpske reprezentacije Vasilijem Micićem, a Turci su spremno masno da plate. Ponuda je, piše magazine Koš, prosto “nepristojno dobra”. Naravno, preduslov je da i Klipersi daju zeleno svetlo za rastanak.

Specijalizovani sajt Eurohoops nadovezuje se na priču tvrdnjom da će Teu biti isplaćeno i ono što bi po ugovoru trebalo da zaradi do kraja sezone u Klipersima, a piše i da bi dolazak 31-godišnjeg pleja u Tursku mogao da znači i da će neko iz trougla Vasilije Micić – Rodrig Bobua – Šejn Larkin mogao “preko bare”. Prvi favorit je naravno Larkin, koji je prošle sezone igrao za Boston Seltikse.

To nama i nije toliko bitno koliko inicijalna informacija Koš magazina o Teodosićevom skorom povratku u Evropu. Čik da ga vidimo da njega neko spreči da zaigra i za reprezentaciju kad je već tako blizu? Možda već u februarskim Fibinim prozorima.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

mozzartsport.com