Tandem Crvene zvezde na izlaznim vratima kluba

Pozajmice ističu na kraju sezone, a ima opcija da krilni igrači budu otkupljeni tokom juna.

Svaka zarada je bitna za budžet Crvene zvezde, a jasno je da klub želi da smanji broj igrača u rosteru i sudbina Erika Jirke i Marka Jevtovića trebalo bi da bude poznata tokom juna.

Krilni igrači su na pozajmici u Gornjiku i Apoelu, a prema klauzuli fiksirana je eventualna cena otkupa. Izjašnjavanje klubova se čeka, mada posle krize izazvane koronavirusom i pored dobrih učinaka igrača sve je moguće, naravno u zavisnosti od platežne moći klubova.

Slovak je pored dve asistencije i gola pokazao da poseduje brzinu, a brzo se adaptirao na uslove nakon selidbe iz Radničkog. Sa druge strane na rajskom ostrvu posle mini priprema Jevtović je učestvovao u uspesima aktuelnot šampiona Kipra koji juri lidera na tabeli Anortozis.

Nastavak je pod upitnikom, a odluka sledi narednih dana. Šampionat Poljske se nastavlja 29. maja tako da će Jirka imati vremena da ‘ubedi’ poslodavde da ga za 700.000 evra otkupe od Crvene zvezde.

Rasplet je na čekanju, a jedna od solucija je da se tandem vrati u Crvenu zvezdu i da se stavi na raspolaganje treneru Dejanu Stankoviću

Hotsport.rs