Svi Zvezdini dresovi od 2000. godine pa do danas! Koji vam je najlepši?

Prisetimo se dresova Crvene zvezde od 2000. godine...

Sport u svetu zbog koronavirusa trenutno praktično i ne postoji...

Fudbaleri, košarkaši, teniseri i ostali sportisti su sada na istom zadatku, a to je kako sačuvati zdravlje i izbeći zarazu.

U toku ove neočekivane i neplanirane pauze, odlučili smo da malo "zaplovimo" kroz istoriju i prisetimo se svih dresova FK Crvena zvezda od 2000. godine do danas.

Tačno dvadeset godina je prošlo kada su izabranici Slavoljuba Muslina nosili one simpatične dresove sa "Pils" reklamom, a u narednom periodu su fudbaleri srpskog šampiona su svake sezone bili u "novom odelu".

Dok je japanska "Tojota" bila spoznor, ekipa je nekoliko godina igrala mečeve sa tim natpisom na dresovima, a nekoliko godina ranije je banka "Winner Stadtsiche" ukrašavala "uniforme" tima sa Marakane.

Istina, bilo je i promašaja koji se nisu svideli navijačima, poput onog iz 2012. godine i eksperimenta sa italijanskim proizvođačem "Leđea", ali oni su se samo tu sezonu zadržali među crveno-belim taborom.

Od dolaska "Gasproma" u klub, ekipa već punih 10 godina nosi njihovu reklamu na grudima, a vi u galeriji ispod teksta pogledajte sve dresove Zvezde u proteklih 20 godina i izaberite koji se vama najviše dopada:

Espreso