“Svi očekuju da postignemo tri gola za 10 minuta, ne slušamo šta se priča”

Bahar želi pobede i još golova

Fudbaleri Crvene zvezde ove subote od 20 sati na stadionu "Rajko Mitić" dočekuju Napredak iz Kruševca u meču 2. kola Superlige Srbije. 

Trener crveno - belih Barak Bahar uoči utakmice je istakao da je ekipa motivisana.

- Moj posao je da što bolje pripremim ekipu, znam da svi očekuju da postignemo tri gola u prvih 10 minuta, ali to nas dodatno motiviše - rekao je Bahar i dodao:

- Ne bih mnogo o protivniku, analizirali smo, gledali smo i prethodnu utakmicu i utakmice pre toga. Dobro smo spremili ekipu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

On je otkrio da je Aleksandar Katai počeo polako da trči posle povrede, ali da još nije spreman, kao i da će meč protiv Napretka zbog povrede propustiti Mirko Ivanić. Takođe, još nije spreman ni Jovan Mijatović, a zbog bolesti van tima je Stefan Leković.

Na pitanje ko će menjati Ivanića u startnih 11 i da li je trenutak da Vladimir Lučić dobije šansu od prvog minuta, Bahar je, uz osmeh, rekao:

- Nećemo otktivati tim dan pre utakmice, videćete sutra.

Izraelski stručnjak dodao je da se njegova trenerska filozofija zasniva na pobedi, da ekipa igra atraktivno, da navijači budu srećni i zadovoljni, da se igra visok presing.

- Nakon analize prethodne utakmice pritiv Vojvodine stekao sam utisak da ono što je u prvi mah izgledalo loše možda i nije bilo toliko loše, ali svakako da ima toga da se unapredi. Želim da budemo jači u napadu, tu ima prostora da se napreduje, da postižemo više golova - poručio je Bahar, uz konstataciju da je još rano za priču o obaranju rekorda od 114 golova u sezoni.

(Telegraf.rs)

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: