SVE SPREMNO ZA SPEKTAKL! Bahar izvodi ovu postavu protiv Jang Bojsa

Ima ovaj meč veliki značaj za oba tima, a posebno za srpskog šampiona, koji bi u slučaju pobede, bio itekako bliži, makar trećoj poziciji, i plasmanu u nokaut fazu Lige Evrope

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće u sredu od 21.00 na stadionu "Rajko Mitić" ekipu Jang Bojsa, u okviru drugog kola grupne faze Lige šampiona.

Ima ovaj meč veliki značaj za oba tima, a posebno za srpskog šampiona, koji bi u slučaju pobede, bio itekako bliži, makar trećoj poziciji, i plasmanu u nokaut fazu Lige Evrope.

Ipak, domaći teren, i pune tribine, biće itekako velika prednost za izabranike Baraka Bahara, a kada je reč o sastavu, možemo očekivati nešto ofanzivniju Zvezdu, s obzirom na to da igraju pred svojim navijačima.

Uz to, za očekivati je da se crveno-beli vrate "starom receptu", i formaciji 3-5-2, koju su dosta forsirali tokom pripremnog perioda, i na startu sezone.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Gotovo sigurno, među stativama će biti Omri Glazer, koji se od svog dolaska ustalio na mestu standardnog čuvara mreže crveno-belih.

Nakon "epizode" na mestu desnog beka, Srđan Mijailović bi mogao da se vrati na mesto štopera, a za očekivati je da i protiv švajcarskog tima dobije istu ulogu, s obzirom na to da Bahar već duže forsira formaciju sa tri štopera.

Samim tim, štoperski "trio" trebalo bi da kompletiraju Aleksandar Dragović i Naser Điga, a u tom slučaju na klupi bi ostali Miloš Degenek i Uroš Spajić.

U tom slučaju, na poziciji levog spoljnog, odnosno levog "ving beka" trebalo bi da se nađe Milan Rodić, dok je za očekivati da na drugoj strani, uz aut liniju "operiše", sada već standardno, Osman Bukari.

Ispred njih, sasvim izvesno, trebalo bi da bude "novopečeni" duo, Marko Stamenić i Hvang In Beom, koji bi trebalo da donesu sigurnos crveno-belima na sredini terena.

Po toj postavci, ispred njih dvojice, a iza napadača, trebalo bi da bude Mirko Ivanić, koji se vraća u prepoznatljivu formu, a kada je reč o napadu, moglo bi doći do određenih promena.

Vrlo verovatno, jedan od napadača izvesno će biti Šerif Endiaje, koji se od svog dolaska učvrstio na mestu startera, a uz njega bi mogao da bude, pomalo neočekivano i Žan-Filip Kraso.

Iako Kraso u poslednje vreme nije baš onaj sa pripremnih mečeva, može se očekivati da dobije mesto u napadu od prvog minuta, s obzirom da svojom kreativnošću itekako može da pomogne ekipi.

Na terenu bi to izgledalo ovako:

(3-5-2): Glazer - Mijailović, Điga, Dragović - Bukari, Hvang, Stamenić, Rodić, Ivanić - Kraso, Endiaje.

(Telegraf.rs)

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: