SVE JE GOTOVO? – Stiže najveće pojačanje na Marakanu posle Marina (FOTO)

Mirko Ivanić nikad nije bio bliži Crvenoj zvezdi. Vezista crnogorske reprezentacije i još uvek neispunjena želja našeg najtrofejnijeg kluba, sa BATE Borisovom se nalazi na pripremama u Antaliji, nekoliko kilometara udaljen od baze srpskog šampiona.

Njegov veliki prijatelj i novi Zvezdin štoper Nemanja Milunović, iskreno se nada da će mu se Marko uskoro pridružiti i spreman je da ga još jednom „kidnapuje.“

– Bila je slična situacija i kada je Ivanić dolazio iz Vojvodine u BATE. Tada sam uspeo da ga „prevedem“ ih hotela u hotel. Daće Bog da bude i ovaj put tako. Čujemo se često, pošto smo blizu, trebalo je već da se vidimo. Jako je dobar igrač, zna fudbal. Zaista bih voleo da posle tri godine provedene sa njim ponovo budemo saigrači. Šalim se da moja deca nemaju druga iz detinjstva, Mićko im je najbolji prijatelj – otkriva Milunović koji je i sam pre nekoliko nedelje iz redova beloruskog šampiona prešao u srpski.

Novi štoper crveno-belih bio je četiri godine u Belorusiji, a pre toga, Crvenoj zvezdi nije pošlo za rukom da ga dovede kada joj je zapao za oko još dok je igrao u dresu Mladosti iz Lučana.

Izvor: espreso.rs