SVE JE GOTOVO? OLIMPIJAKOS ĆE IGRATI ABA LIGU? (FOTO)

Sada se može reći da je inicijativa zvanična, pošto su kontaktirani čelni ljudi regionalnog takmičenja.

Kada se pre oko mesec dana pojavila ova priča, mnogi su je uzeli sa skepticizmom. Međutim, sada je definitivno da Olimpijakos želi da zaigra u ABA j.t.d. ligi.

‘Sportando’ prenosi da je klub iz Pireja zvanično kontaktirao čelnike lige na Jadranu kako bi već od sledeće sezone zaigrao u njoj, a grčki list ‘Lajv sport’ prenosi izjavu Krešimira Novosela, direktora ABA j.t.d. lige, koji je potvrdio interesovanje Olimpijakosa.

– Olimpijakos nas je kontaktirao kako bi saznao detalje vezane za učešće u ABA ligi – rekao je Novosel, što je drugačija izjava od one koju je dao pre mesec dana kada je čitava priča i počela.

Crveno-beli iz Pireja se raspitivao o uslovima po kojim bi mogli da se priključe ovdašnjem takmičenju, budući da već duže vreme ratuju sa Panatinaikosom u svojoj zemlji.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Sve je kulminiralo u međusobnoj utakmici u polufinalu Kupa Grčke, kada je Olimpijakos odbio da nastavi utakmicu u poluvremenu zbog nezadovoljstva suđenjem.

Kao jedno od sve ozbiljnijih rešenja Olimpijakos je označio prelazak u ABA ligu. Šta će biti, ostaje pitanje, ali sada je definitivno jasno da cela priča nije bila samo spekulacija.

https://twitter.com/Sportando/status/1106116241633304576
hotsport.rs

Molimo vas da donacijom podržite rad portala CrvenaZvezdaInfo

Pročitajte: