SVE JE GOTOVO?: Iz Bordoa direktno u Zvezdu (FOTO)

Milan Gajić je trnutno igrač Bordoa, posle totalne rekonstrukcije tima na JNA želja je Partizana, no nevolja za njih je upravo što se pre nekoliko dana uključila i Zvezda.

Filip Stojković mora ponekad i da odmori, da bi bio spreman za teške evropske mečeve mora da ima adekvatnu zamenu, do sada je to bio Gobelja i ruku na srce, osećalo se da Žule i te kako fali, Zvezdin cilj je da očigledno dobro pojača konkurenciju na svakom delu terena.

Osim što bi Zvezda dobila kvalitetnog igrača na poziciji gde ne postoji veliki izbor, izvojevala bi i pobedu u odnosu na Partizan potpisivanjem pika crno-belih.

Zvezda je posle ulaska u Ligu šampiona i brojnih velikih transfera potpuno stabilizovala finansije i sada je u mogućnosti da igračima ponudi bolje uslove u odnosu na Partizan, pa nije iznenađenje što u poslednje vreme lakše dobija potpis igrača za koje se interesuju oba večita rivala.

Podsetimo i da crveno-beli pregovaraju i sa Milošem Kosanovićem, koji je tokom leta bio na meti Partizana, ali crno-beli nisu imali da ga plate.