Sve informacije o 167. večitom derbiju!

Došao je i dan večitog derbija! 

Crvena zvezda i Partizan se sastaju na Marakani po 167. put, a ovaj derbi spada u red važnijih u istoriji, pošto faktički direktno odlučuje o tituli.

DEŠAVANJA PRED UTAKMICU

16.39 - Veća grupa navijača kreće se ka stadionu "Rajko Mitić" i trenutno prelazi nadvožnjak na Autokomandi kod stanice Franše D'Eperea. Za sada nema većih incidenata, a policija je u velikom broju prisutna na licu mesta.

16.36 - Prema informacijama sa lica mesta od naših izveštača, čitav potez oko Autokomande i stadiona Crvene zvezde je blokiran. Veliki broj navijača već se nalazi u ovom delu grada i prisutne su jake policijske snage, pa su automobili primorani da se okreću i traže alternativne rute.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

KOMENTAR PRE UTAKMICE

Meč je zakazan za 18 časova, Zvezda ima dva boda prednosti i u slučaju da pobedi najverovatnije bi došla do pete uzastopne titule.

Očekuje se i puna Marakana i veliki broj navijača na obe strane. Zvezda je ostavila jedan deo karata za sam dan utakmice za sve one koji putuju iz drugih mesta na derbi, ali je ulaznica sve manje.

Pravdu deli naš najbolji arbitar Srđan Jovanović, oko čijeg delegiranja se podigla velika prašina na Marakani, pošto je Zvezda tražila njegovo izuzeće.

Dok čekamo zvanične sastave, koji bi trebalo da se pojave oko 16.30, možete da se izjasnite u anketi o ishodu derbija

Telegraf.rs