ŠUŠKA SE! Centar francuske reprezentacije pojačava CRVENU ZVEZDU!?

Francuski centar mogao bi da se vrati u Beograd i sarađuje sa Radonjićem

Posle nekoliko velikih pojačanja poput Nejta Voltersa, Luke Mitrovića, Nikole Kalinića i Stefana Lazarevića, deluje da se Crvena zvezda sve sprema da kruniše još jednim, možda i najvećim. Naime, Beograđani su u završnim pregovorima sa Matijasom Lesorom.

Prema pisanju Mozzart Sporta, francuski centar je veoma blizu dogovora sa Zvezdom, za koju je nastupao u sezoni 2017/18 i tada osvojio titulu prvaka Srbije.

Ovaj košarkaš je prošle sezone branio Monako, došao je u žižu javnosti kada se sukobio sa nekim iz ekipe Budućnosti tokom davanja intervjua, kada je čak "progrovorio" na srpskom jeziku i tako pokazao da nije zaboravio vreme provedeno u našoj zemlji.

https://www.youtube.com/embed/3dfuZ85elIE

U prvom mandatu u Beogradu, doduše, nije uspeo u potpunosti da zablista. Tada je imao 22 godine i publici je ostao u sećanju po promašaju u Podgorici, tako da će mu ovo biti popravni ispit pred navijačima crveno-belih.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Dobra stvar je što je Lesor već sarađivao sa Radonjićem u Bajernu i biće mu značajno lakše da se uklopi u tim. Napredovao je od odlaska iz Beograda, a sa Kneževima je prošle sezone osvojio trofej u Evrokupu. Bio je MVP pomenute serije protiv Budućnosti.

Telegraf.rs