ŠUO! Delije spremile SPEKTAKULARAN doček fudbalerima

Navijači crveno-belih su znali kako da svojim igračima priprede doček posle neverovatnog uspeha

Strasti se još nisu smirili nakon neverovatnog uspeha Crvene zvezde koja je remijem protiv Brage u Portugaliji uspela da dođe do prvog mesta u grupnoj fazi Lige Evrope, čime su crveno-beli uspeli da se plasiraju u 1/8 finala ovog takmičenja.

Povodom tog uspeha, njima je priređen i sjajan doček od strane najvernijih fanova koji su pristigli na Marakanu gde su sačekali svoje pulene kako bi im pružili ono što su zaslužili - dobrodošlicu za pamćenje.

Takođe, Delije su istakle i ogroman transparent koji je krasio pomoćni teren pored Marakane, a poruka je bila jasna i upućena narednom meču u Superligi - "Svi na Radnik, ponesi šal", aludirajući na pripremu nove koreografije.

Već i pre nego što su fudbaleri stigli mogli su se čuti pesma i bubnjevi koji su odzvanjali sa najvećeg srpskog stadiona.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Odmah po dolasku na stadion, fudbaleri su dočekani ogromnom bakljadom i pesmama koje su se čule u hladnoj beogradskoj noći, ali ni ta hladnoća ni decembar mesec nisu predstavili problem najvernijim navijačima

Čak je nekoliko baklji dobačeno i do fudbalera, koji su ih zapalili, a u prvom planu je bio Gelor Kanga koji je oduševljeno pevao s navijačima.

Posle bakljade, kao i pevanja pesme "Đurđevdan" usledele su i gromoglasne ovacije posvećene treneru Dejanu Stankoviću, koji je odmah otišao do tribine i poklonio se svim navijačima.

Potom su fudbaleri imali i popularnu "šotku", dok su navijači pevali "Puta Braga", oni su počeli međusobno da se guraju uz široke osmehe na licama.

Na kraju su fudbaleri stali ispred navijača, a imali su priliku i da pogledaju neverovatan vatromet koji je usledio. Pesma navijača se nastavila, a mnogi iz stučnog štaba su bili i u suzama.

(Telegraf.rs)