Sumnjiv potez golmana Metalca? Poklonio gol Partizanu (VIDEO)

Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost stao u odbranu Mateje Maslarevića

Mnogo bure na društvenim mrežama i forumima izazvala je utakmica Partizana i Metalca zbog kiksa golmana gostiju Mateje Maslarevića, koji se pri rezultatu 1:1 poigravao pred svojim golom, hteo je da dribla Rikarda, ali mu je lopta izmakla kontroli i napravio je faul nad napadačem crno-belih.

Bio je to momenat koji je prelomio meč, jer je Natho sa bele tačke posle postigao gol za 2:1, a kasnije je još jednom zatresao mrežu za konačnih 3:1.

Ipak, kiks Maslarevića izazvao je žestoke reakcije navijača Zvezde na društvenim mrežama, koji sumnjaju u njegove namere u ovoj situaciji i otvoreno ga optužuju da je namerno kiksnuo.

Povodom ovih napada na golmana Metalca, u njegovu zaštitu stao je predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost, Mirko Poledica. On ističe da iz svog iskustva može da garantuje da su golmani najpošteniji od svih sportista.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Vidim mnogi posumnjali u utakmicu Partizan - Metalac. Preko 30 god sam u fudbalu i slobodno mogu da kažem da su golmani najpošteniji sportisti, od svih sportista. Za svakog sa kojim sam igrao mogu reći da je ljudina, tako da ko ne zna, golmani nikada ne nameštaju - napisao je Poledica.

Ipak, i njegov tvit izazvao je žestoke reakcije, pa su mu mnogi u komentarima pisali da nije u pravu i nudili argumente da njegova tvrdnja oko golmana nije tačna.

Pogledajte i sami video

Telegraf.rs