SUDIJA NAPRAVIO OGROMNU GREŠKU!? Da li je Srbija oštećena za penal OPET!?

Još jedna izuzetno diskutabilna odluka na štetu Orlova na Svetskim prvenstvima

Prosto je neverovatno da nijedna sudijska odluka na utakmicama Srbije i Švajcarske na dva Svetska prvenstva ne idu u korist Orlova.

Na prošlom Svetskom prvenstvu gledali smo kako Feliks Brih sramno ne dosuđuje penal za Orlove posle očiglednog držanja u kaznenom prostoru od strane odbrane rivala, a on je danas možda dobio i naslednika.

To je argentinski arbitar, Fernando Rapalini, koji je u 65. minutu odlučio da svojom novom odlukom raspali tenzije do mere da su svi sa klupe Srbije ušli na teren u nameri da mu odbruse. Neki su dobili i žuti karton zbog protesta, a selektor Dragan Stojković Piksi morao je da smiruje strasti.

Utrčavao je Aleksandar Mitrović u kazneni prostor Švajcaraca u 65. minutu utakmice, a tada je bio povučen za vrat od strane Vidmera. 

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

To se apsolutno videlo na ponovljenom snimku, a argentinski sudija počeo je samo da maše rukom da nema nikakvu nameru da dosudi kazneni udarac. Šta je onda radila VAR soba u tom momentu, i to je diskutabilno.

Fotografije i video snimak govore više od hiljadu reči, a vi dajte konačan sud. Deluje da je Srbija ovde oštećena za potencijalni kazneni udarac, koji bi bio šansa da ponovo poravna rezultat.

Telegraf.rs