SUDBINA! Pre 4 godine je tražio selfi a sada će igrati zajedno

Sudbina je htela da se Aleksandar i Stefan ponovo spoje, ali u istom timu

Ranije danas, Zvezda je ozvaničila transfer doskorašnjeg igrača Radničkog iz Niša, Stefana Mitrovića (19).

Njegov sada već bivši klub će na ime transfera dobiti više od 500.000 evra, pošto će taj iznos biti uvećan za troškove PDV-a. 

On je bio jedan od najzaslužnijih za plasman Meraklija u kvalifikacije za Ligu konferencija, pošto je na 38 utakmica za Radnički prošle sezone postigao ukupno 10 golova. Ipak, ono što je posebno oduševilo navijače njegovog novog tima je jedna fotografija koja je nastala pre četiri godine.

Naime, mladi Mitrović koji je tada imao samo 15 godina zamolio je Aleksandra Kataija za selfi, što ovaj naravno nije odbio. Sudbina je htela da ih ponovo spoji, s tim da Stefan sada (verovatno) neće tražiti selfi, jer će sa jednom od glavnih igrača tima deliti vreme na terenu u istom dresu.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Do susreta između Kataija i Mitrovića je inače došlo u sezoni 2018/19, kada je Stefan nastupao za kanadski Hamilton, a Aleksandar igrao za Čikago.

Fotografija je nastala posle jedne od utakmica, a sada je ubrzano počela da se širi društvenim mrežama. Navijači su prosto oduševljeni.

Inače, Stefan je sa šest meseci sa roditeljima otišao u Kanadu gde je napravio prve fudbalske korake. Rođen je u Kruševcu, ali je prvi put u Srbiju došao u Niš u Radnički, gde je boravio tri sezone pre prelaska u Crvenu zvezdu.

Odbio je da nastupa za zemlju u kojoj je proveo najviše godina svog života, jer se nada pozivu Srbije i Dragana Stojkovića Piksija.

(Telegraf.rs)