STRAŠNO! Hrvati spremaju NOVI PAKAO Milanu Borjanu

Navijači Zrinjskog prozivaju bivšeg golmana Zvezde

Milan Borjan je novi heroj Slovana iz Bratislave! Čim je došao u redove šampiona Slovačke, doskorašnji kapiten Zvezde je pokazao svoj kvalitet i odbranjenim penalom protiv šampiona Luksemburga Hisperanža.

Borjan je u prvom poluvremenu sjajno pročitao udarac Dominika Stolca i u 10. minutu je sprečio domaći tim da dođe do gola.

Taj gol bi značajno poremetio Slovan, koji se mučio da dođe do gola u prvom poluvremenu i gotovo da nije ni stvorio šansu.

Da nije bilo odbrane Borjana, pitanje je u kakvom bi se smeru razvila utakmica.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Kasnije, Slovan je uz dva penala koje je u golove pretvorio Vladimir Vajs, došao do 2:0 i pobede, koja mu je donela plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

To ih je dalje spojilo sa šampionom Bosne i Hercegovine, Zrinjskim iz Mostara.

Iako se takmiči u Bosni i Hercegovini, Zrinjski je hrvatski klub, što im stoji i u nazivu kluba, a i njihovi navijači su pro-hrvatski nastrojeni.

Zbog toga će Borjanu sigurno biti posebno nezgodno ovo gostovanje, jer će se sigurno susreti sa užasnim provokacijama.

Podsetimo, Borjana su užasno provocirali navijači Hrvatske, kada je sa Kanadom igrao na Svetskom prvenstvu u Kataru protiv ove zemlje.

Tada su mu istakli zastavu sa traktorom i sramno su ga vređali tokom svih 90 minuta, zbog čega je morala i FIFA da reaguje i pokrene postupak protiv Hrvatske.

Da se nešto slično sprema u Mostaru, može se videti i na osnovu pojedinih komentara na Instagramu Zrinjskog, gde su navijači ovog kluba na objavu da je Slovan naredni rival u kvalifikacijama.

Naravno, ponovo ne izostaju skandalozne prozivke na račun Borjana uz komentare "kako dolazi na traktoru", aludirajući na Oluju, jer je Borjan izbegao iz Knina u koloni posle ovog zločinačkog poduhvata hrvatske vojske i istrebljivanja Srba iz Krajine.

Baš juče je bilo 16 godina od žestokih nereda kada je Partizan gostovao u Mostaru Zrinjskom, gde je došlo do žestokih nereda, tako da je za Srbe i u prošlosti gostovanje u Mostaru ostalo upamćeno po nemilim scenama.

Duel Zrinjskog i Slovana na programu je već u utorak 25. jula od 21.00 na stadionu pod Bijelim Bregom.

(Telegraf.rs)