Štoper se vraća u Crvenu zvezdu?

Srpski štoper je pred veoma važnom odlukom kada je reč o daljoj karijeri, a pominje se i povratak u Crvenu zvezdu.

Ali, da li je on realan? Bogdanu Planiću u junu sledeće godine ističe ugovor sa FCSB-om iz Bukurešta i od 1. januara je slobodan da izabere novu sredinu, tačnije potpiše predugovor.

Tim iz prestonice želi da zadrži srpskog štopera i nudi mu povišicu, ipak čini se ne u dovoljnoj meri da bi zadržao najboljeg štopera lige. Reč je o 15 hiljada evra, što je za tri hiljade evropskih novčanica na mesečnom nivou više nego sada.

Po pisanju rumunskih sportskih medija, Bogdan Planić želi da napusti Bukurešt i tri destinacije se već pominju.

Prva je gigant sa Bosfora ekipa Fenerbahčea. ‘Kanaricima’ ne cvetaju ruže, videlo se to juče protiv ‘fenjeraša’ Kajserija, te su u Istanbulu već krenuli u portagu za novim štoperom.

Druga opcija je Ajntraht iz Frankfurta. Tim obećan za fudbalere iz Srbije. Kao treća opcija pominje se povratak u Crvenu zvezdu.

Imajući u vidu da će crveno-beli u junu sigurno renovirati tim nema sumnje da bi Bogdan Planić mogao biti dobro rešenje na poziciji ‘povratnika iz inostranstva’. Pre svega jer nije nemoguće da recimo Srđan Babić ili tandem Nemanja Milunović-Miloš Degenek napusti crveno-bele.

Hotsport.rs