Štoper potvrdio interesovanje Crvene zvezde

Degenek trenutno nastupa za Kolumbus, sa kojim ima ugovor do kraja ove godine. Na Marakani je imao dva mandata, i u oba je nosi ocrveno-beli dres i u Ligi šampiona

Prethodnih dana se mnogo govorilo o moguće povratku Miloša Degeneka u Zvezdu, a sada je i sam fudbaler potvrdio te navode.

On je u razgovoru za "Alo" potvrdio da je u kontaktu sa predstavnicima kluba iz Ljutice Bogdana, i istakao da je Zvezda njegova kuća.

- Bilo je kontakta sa Zvezdom. Moja želja za povratkom nije sporna. Svi znaju koliko meni znači ovaj klub. Zvezda je moja kuća i uvek sam tu da pomognem - rekao je Degenek, pa nastavio:

- Voleo bih da se vratim, želja je uvek prisutna, to nije sporno. Još uvek nije ništa gotovo, ali smo u kontaktu - podvukao je iskusni defanzivac.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Podsetimo, Degenek trenutno nastupa za Kolumbus, sa kojim ima ugovor do kraja ove godine. Na Marakani je imao dva mandata, i u oba je nosi ocrveno-beli dres i u Ligi šampiona.

Takođe, spekuliše se da bi dolazak Degeneka mogao da znači potencijalni odlazak Strahinje Erakovića i Aleksandra Dragovića.

(Telegraf.rs)