Stojković poslao poruku Pavkovu: Setio se Nikole Žigića

Golman Partizana Vladmir Stojković pričao je u intervjuu za “stadionsku groznicu“ o razornom udarcu napadača Zvezde Milana Pavkova, ako i novom trenernu Savu Miloševiću.

Jedan od čuvara mreže koji je na svojoj koži iskusio razornu moć udarca Milana Pavkova je i Vladimir Stojković. Čuvar mreže Partizana je u razgovoru za ‘Stadionsku groznicu’ najavio da će se posebno pripremati za buduće okršaje protiv Pavkova.

– Biću svakako oprezniji kada Pavkov bude imao loptu. Mnogo me podseća na Nikolu Žigića. On je imao taj ‘ludački’ šut umeo je onako ‘zdravo’ da raspali po lopti posle čega je dobijala čudnu putanju i bivala nepredvidiva za golmana, rekao je Stojković.

Iskusni čuvar mreže govorio je i o novom treneru Partizana Miloševiću.

– Važno je da nije došao nepripremljen. Vidi se da je prikupljao informacije i da je ozbiljno posvećen trenerskom poslu. Reč je o profesionalcu, nepopravljivom optimisti i zakletom ‘grobaru’. Veoma je pribran, inteligentan i jasno mu je da se prihvatio teškog zadatka. Daleko od toga da je došao kao prelazno rešenje, ovo snjim je proces, projekat na duže staze. Maksimalno je koncentrisan i zna šta ga čeka. Nema čarobni štabić, na nama je da ga podržimo i da mu pomognemo da izvuče Partizan iz krize, poručio je Stojković.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Kurir