Stojković ponovo ispljuvao Delije – “Ne mrze me što sam prešao u Partizan nego…” (FOTO)

Golman Partizana Vladimir Stojković ponovo je zapalio dve strane Topčiderskog brda izjavom da ga najvatreniji navijači Crvene zvezde i posle toliko godina mrze jer ne mogu da prebole što je klub sa "Marakane" pustio njihovog najboljeg vojnika.

Kako je više puta isticao, Stojković je na leto 2010. godine pre nego što je prešao u Partizan obavio nekoliko razgovora za Zvezdinim čelnicima, ali oni nisu hteli ni da čuju da ga vrate, što su u Humskoj iskoristili da naprave odličujući korak u vezi sa agažmanom reprezentativnog golmana.

- Pre povratka u Srbiju, prirodno, bio sam u kontaktu sa čelnicima Crvene zezde. Triput sam ih pitao da me angažuju i plate, makar na šest meseci. Koristili su glupe izgovore, u stilu „ne, previše si dobar za nas" samo da bi me odvratili od te ideje, da bi se sve završilo njihovim „ne" - izjavio je Stojković u intervjuu za francuski portal "So Foot".

Sada već bivši reprezentativac Srbije naveo je da je nakon toga imao dve opcije - da završi karijeru ili da pređe u Partizan. Učinio je ovo drugo, a ističe šta je razlog zbog čega i posle osam godina nije zaboravljen od Zvezdinih pristalica, već je i dalje prisutna mržnja prema njemu.

-  Osam godina posle svega što se desilo u Đenovi, da su me poništili kao nulu svi bi me zaboravili, niko me ne bi pominjao. A to što i posle toliko vremena pričaju i dalje o meni, sa još većom mržnjom, to je zato što znaju da im je klub pustio najboljeg vojnika.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Mislim da zbog toga i dan danas žale - rekao je Stojković i rekao da ga u Humskoj niko nije dočekao raširenih ruku, već je morao na svakoj utakmici da se dokazuje.

SrbijaDanas.com