STIŽU MILIONI SA OSTRVA: Pavkov napušta Zvezdu na leto za ogromnu sumu novca? (FOTO)

Jedini igrač koji bi u ovom trenutku mogao da napusti Crvenu zvezdu je Pavkov, zainteresovana ekipa u kojoj su Laveci i Maskerano.

MILAN Pavkov jedini bi u ovom trenutku mogao da napusti Crvenu zvezdu, jer kineski Hebei i dalje razmatra mogućnost da ga kupi. Cena transfera, kako nezvanično saznajemo, iznosila bi četiri miliona evra, a plata heroju pobede nad Liverpulom iznosila bi milion evra neto po sezoni.P

Ekipu u kojoj je igrao Nenad Milijaš pre četiri godine, a vodio je sa klupe Radomir Antić, danas predvodi Kris Kolman, nekadašnji selektor Velsa. On je u rosteru imao trojicu stranaca prekaljene Argentince Ezekijela Lavecija i Havijera Maskerana, kao i Marokanca Ajuba el Kabija.

Tražio se jak i visoki špic, u konkurenciji su bili Milan Pavkov i Brazilac Markos Vinisijus do Amaral Markao (23), golgeter Geongnama, koji je visok kao i Milan 196 santimetara.

Ali na sreću Delija, Milan Pavkov gotovo sigurno ostaje do kraja sezone u Crvenoj zvezdi a njegov odlazak je moguć na leto.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Zainteresovana ekipa je e

Naime, predstavnici šampiona ostrvske države već duže vreme prate učinak Zvezdinog napadača. Još posle učinka protiv Redsa želeli su ga u svojim redovima, a sada su spremni i da pošalju konkretnu ponudu u Ljutice Bogdana.

Skauti su bili prezadovoljni Pavkovim nakon Derbija. najveću srpsku fudbalsku svetkovinu napustili su sa punim notesima o svom “prvom piku”. Ostaje da se vidi da li će uprava srpskog šampiona prihvatiti ponudu iz Škotske ili će se Pavkov oprobati u nekoj od najjačih evropskih liga.

Cena bi mogla iznositi do 5 miliona evra.