Stiže prvo EVROLIGAŠKO pojačanje pravo iz REAL MADRIDA (FOTO)

Vratila se Crvena zvezda na tron ABA lige, samim tim ponovo je stekla pravo da bude u društvu najboljih klubova Evrope. To je i obaveza više da se stvori tim koji neće da služi kao topovska hrana, već treba da bude što konkurentniji.

Već smo pisali o tome da je na meti crveno-belih njen nekadašnji centar Ognjen Kuzmić, sada član Reala. Više nije samo meta, već i realna opcija. Nema nikakve dileme da bi igrač njegovih kvaliteta, pre svega defanzivnih, i te kako dobro došao šefu struke Milanu Tomiću.

Kako saznajemo, pregovori su daleko odmakli, povoljna okolnost je što Kuzmić uskoro postaje slobodan igrač, s obzirom na to da mu ističe ugovor s kraljevskim klubom. Finalizacija ovog tranfera trebalo bi da usledi po završetku Fajnal fora Evrolige u Vitoriji, gde Real brani krunu.

Kako stvari trenutno stoje, centarsku poziciju crveno-belih u sledećoj sezoni treba da čine Ognjen Kuzmić, Majkl Odžo i Dušan Ristić.

Ako do početka Evrolige Kuzmić “uhvati” onu formu u kojoj je bio kad je prvi put nosio Zvezdin dres, nema nikakve sumnje da će da bude i te kako značajan igrač.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

maxsport