Stiže pojačana ponuda za Dragovića posle one “ponižavajuće”

Crveno-beli ne žele da se odreknu svog komandanta odbrane, ali ne odustaje tako lako ni Sampdorija

Sampdorija je žestoko "zagrizla" za Aleksandra Dragovića, pa je tako nedavno stigla i prva ponuda na adresu crveno-belih gde je ponuđeno da reprezentativac Austrije pređe već sada na pozajmicu do zime, a da onda na leto bude otkupljen za 500.000 evra, i to pod uslovom da Sampdorija obezbedi opstanak u Seriji A.

Na Marakani su takvu ponudu smatrali ponižavajućom i glatko su je odbili.

Međutim, Sampdorija ne odustaje, pošto je Dejan Stanković okarakterisao Dragovića kao prioritet u zimskom prelaznom roku.

Kako prenosi transfer insajder iz Italije, Đanluka Dimarcio, Sampdorija je pripremila pojačanu ponudu, koja će uskoro biti i zvanično poslata, a tamo je obeštećenje oko milion evra.

Lajkujte našu stranicu na Facebook-u

Takođe se navodi da je i Sevilja zainteresovana i da razmatra da pošalje zvaničnu ponudu u toku dana, nakon prvobitne informacije da su zainteresovani.

Ipak, Zvezda ne namerava da proda Dragovića, on je imao i razgovor sa čelnicima kluba, gde mu je predočeno da je od velike važnosti za tim.

Dragović sa Zvezdom ima ugovor do leta 2024. godine, pominje se čak i mogućnost produženja, dok se ranije spekulisalo i da je raspoložen za promenu sredine.

(Telegraf.rs)