Stigle sjajne vesti za navijače Crvene zvezde

Crveno-beli se još jednom obratili svojim navijačima.

Ako sve bude u redu sa pandemijom, od sledeće sezone se u šampionatu Srbije navijači vraćaju na fudbalske stadione, a Crvena zvezda želi da i u tom pogledu spremno dočeka narednu sezonu.

Danas se na klupskom sajtu obratila navijačima informacijom da će sezonske karte za narednu sezonu biti u prodaji od utorka, 6. jula.

''Dragi zvezdaši,

u prethodnoj sezoni, uprkos nemogućnosti gledanja utakmica na Stadionu “Rajko Mitić“, imali smo skoro 4,000 plaćenih sezonskih karata. Svakome od vas, naših najvernijih navijača, klub se iskreno zahvaljuje.

Svi vi ste dobili mogućnost da se u anketi izjasnite o uslovima obnove sezonskih karata. Prema vašoj većinskoj odluci klub je formirao cene obnove sezonskih karata za novu sezonu po ceni 50% umanjenoj u odnosu na prošlu sezonu. Omogućili smo po predlozima velikog broja sezonaca i obnovu sezonske karte po punoj ceni prošlogodišnje obnove, na taj način kartu možete obnoviti u Servisu za članstvo (ova opcija nije moguća za online kupovinu).

Prodaja počinje 6. jula u Servisu za članstvo, zapadna tribina stadiona 'Rajko Mitić' i preko interneta'', navodi se u Zvezdinom obraćanju navijačima.

Sportske.net